Pályázat

általánosiskolás- és
középiskolás diákoknak

Beküldési

Határidő

2021. Március 15.

Ennyi idő van még

a beküldésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Főnyeremény

HORVÁTORSZÁGI NYARALÁS

Lezárult a pályázat!

A 2021. év elején meghirdetett Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! pályázaton arra kértük a magyarországi általános- és középiskolás-diákokat, hogy írják meg nekünk, vagy mutassák meg egy kisfilm keretében, mit gondolnak, mit lehetne jobban, máshogy csinálni a jövőben, hogy egészségesebbek lehessünk. Köszönjük, hogy olyan sokan tollat (vagyis billentyűzetet) és kamerát ragadtatok, és megfogalmaztátok, mit gondoltok!

Most rajtunk a sor: azt ígértük, hogy a gondolataitokat közzétesszük, hogy ország-világ megismerhesse, hogyan vélekednek a magyar fiatalok. Ezen a honlapon a legjobb esszék és kisfilmek szerepelnek. 

Ezúton szeretettel meghívunk Téged, hogy tarts velünk az APPLiA Magyarország Egyesülés facebook-oldalán, ahol a 2021/22-es tanév során minden héten bemutatjuk egy-egy pályázónkat, és közzétesszük az egészségesebb jövőről szóló gondolatait.

Kisfilmekkel, riportokkal, pályázatokkal és egyéb érdekességekkel is színesíteni fogjuk a Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! kampányt. Tanuljunk egymástól, gondolkozzunk és változzunk együtt, hogy a jövőnk egy kicsit egészségesebb lehessen! 

A zsűri

Halász Júlia

Júlia a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem habilitált egyetemi docense, 2003 óta oktatja a növénygenetika különböző szakterületeit. Junior Prima-díjas kutató, kutatási témája a gyümölcsfák termékenyülésének genetikai háttere. Rendszeresen publikál nemzetközi tudományos szaklapokban, illetve tart előadást konferenciákon. Szakirányos hallgatói kiemelt eredményeket értek el az Országos Tudományos Diákköri Konferencián. Egy ötödikes ikerpár édesanyja.

Bodó Bernadett

Detti a nemzetközi ügyvédi karrierjét cserélte le az egészséges életmód támogatása jegyében: 2014-ben beiratkozott a SOTE gyógytornász szakára, kitűnő eredménnyel végzett, és 2018 óta gyógytornászként dolgozik az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben. Négy diáklány édesanyja.

Érczfalvi András

András a Trend FM műsorvezetője, kommunikációs tréner, magyar-népművelés szakos tanár. Riporterként 15 éve követi az APPLiA Magyarország tevékenységét, ezen belül a diákoknak szóló pályázatokról is számos interjút készített az elmúlt években. Jelenleg az APPLiA-TRENDEK riportsorozat keretében segít abban, hogy az APPLiA Magyarország üzeneti minél többekhez eljuthassanak. Egy 18 éves diáklány édesapja.

SInkó Eszter

Eszter a Tamási Áron Általános Iskola, Gimnázium és Német Nemzetiségi Gimnázium 10-es német tagozatos osztályának diákja, a Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! pályázat, naptár és kisfilmek résztvevője.

Kővári-Gráner Bálint

Bálint az Újbudai József Attila Gimnázium 9-es diákja. A biológia-kémia szakot választotta, mert kicsi kora óta nagyon érdeklődik a természet jelenségei iránt.

Nyertes pályázatok

I. hely

Blum Balázs

1 hetes családi nyaralás Horvátországban a Hotel Prišćapac Resort & Apartments felajánlásából.

II. hely

Budai Bíró Endre

50.000FT ÉRTÉKŰ VOUCHER a Dráva Hotel Thermal Resort**** -ba az APPLIA Magyarország felajánlásából.

III. hely

Kertész Panna

30.000FT ÉRTÉKŰ VOUCHER a Dráva Hotel Thermal Resort**** felajánlásából.

A legjobb kisfilm

Ferencz Csaba

Egy családi (5 fős) éjszaka az Árnyas Dió Lombház (Verőce) felajánlásából.

További helyezettjeink

IV. hely

Dicsérdi Elizabet,
Ferencz Csaba,
Nagy Réka

 

V. hely

Gunics Bettina,
Szabó Zselyke,
Szloboda Sára

 

VI. hely

Balogh Bence Máté,
Füri Fanni,
Krám Jázmin Bodza

 

Nyerteseink a 2021/22-es iskolai naptár két oldalán is szerepelni fognak.

Olvasd el a legjobb pályaműveket!